Blog

Laatste nieuws

Previous Next

Twee kantoorpanden gemeente Amsterdam opgeleverd

De kantoorgebouwen van de gemeente Amsterdam aan het Bos en Lommerplein en de Weesperstraat 430 (ingenieursbureau) zijn keurig volgens planning opgeleverd. De kantoren zijn inmiddels volop in gebruik.

Even terug naar het begin: de gemeente Amsterdam heeft een grote reorganisatie achter de rug, met als gevolg veel verhuizingen. Sommige gebouwen zaten overvol, terwijl andere panden veel ruimte over hadden. Ambtenaren kregen een nieuwe werkplek in hetzelfde pand of verhuisden naar een ander kantoor. De gemeente probeert deze panden zo uniform mogelijk te maken, wat overigens niet betekent dat iedere verbouwing precies hetzelfde is. De gebruikers staan uiteraard ook bij de gemeente centraal en de afdeling handhaving heeft andere eisen dan het gemeentebestuur. En dus was ook bij de twee onlangs opgeleverde panden intensieve samenwerking tussen het bouwteam en de gebruikers cruciaal. 

De verbouwing van de panden aan het Bos en Lommerplein en de Weesperstraat ging gepaard met interne en externe verhuizingen. Dat betekende een pittige uitdaging voor het bouwteam, waarin Remco de Haan vertegenwoordigd was namens bouAd. Het was ook het laatste grote project van Remco voor bouAd. Hij gaat ons helaas verlaten en kiest voor een nieuwe uitdaging. Afgelopen week hebben we tijdens de vrijdagmiddagborrel met pijn in ons hart afscheid van Remco genomen. 

In totaal worden vijftien gebouwen verbouwd in het kader van de gemeentelijke Huisvestingsvisie. Onlangs vond de kick-off meeting plaats voor de verbouwing van het stadsdeelkantoor in Amsterdam Noord. Namens bouAd heeft onze nieuwe aanwinst Simon Koekoek de werkzaamheden van Remco overgenomen.

Image

bouAd adviesgroep
Zeeweg 144
2224 CH Katwijk

Postbus 2006
2220 BA Katwijk

T: 071 361 17 22
I: www.bouad.nl
E: info@bouad.nl

bouad WeTransfer

Volg ons

Certificering

Image
Image
Copyright © 2019 bouAd.

Website door All2Graphic grafische studio - Katwijk zh

Zoeken