Zoeken

Energie besparen doe je nu!

Energiescan

U zult vast de nieuwsberichten wel gehoord hebben de afgelopen tijd. We moeten van het gas af met onze woningen. Maar hoe doen we dat? U zult zich afvragen, hoe maak ik mijn woning klaar voor deze gasloze toekomst? Wij kunnen u helderheid bieden met de bouAd energiescan.

Met de Energiescan bekijken wij hoe de bestaande situatie van de woning op energetisch- en installatietechnisch gebied presteert. We stellen de huidige situatie vast en verwerken dit in een overzichtelijk en persoonlijk rapport. In dit rapport geven wij inzicht in de mogelijke verbeteringen aan uw woning, uitgedrukt in:

- investeringskosten
- besparingen per jaar
- terugverdientijden
- rendement en 
- mogelijke nieuwe energielabel.

De Energiescan is leveranciersonafhankelijk en wordt uitgevoerd in aanwezigheid van u, de woningeigenaar. Tijdens de scan wordt de situatie met u doorgenomen en kunnen wij u al diverse tips geven en vragen beantwoorden. U ontvangt van ons achteraf een persoonlijk energiebespaarrapport dat helpt keuzes te maken om uw woning naar een beter energielabel te brengen en te besparen op uw energierekening.

In het rapport hebben we onlangs een nieuwe functie toegevoegd. Vanaf heden maken wij ook inzichtelijk wat isoleren van uw woning doet met de binnentemperatuur in uw woning, uitgelegd in illustraties van de huidige en nieuwe situatie. Een hoger comfortniveau in uw woning is naast energie besparen natuurlijk ook erg aantrekkelijk.

Bent u benieuwd hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken en de maandelijkse energielasten naar beneden kunt brengen? bouAd helpt u graag verder door een energiescan van uw woning te maken. Benieuwd wat u van het energiebespaarrapport kunt verwachten? Bekijk dan hier een voorbeeldrapportage.

De kosten van de scan bedragen € 250 inclusief B.T.W. Dit is exclusief reiskosten voor adressen buiten de gemeente Katwijk. Woont u in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Dan wordt de volledige scan door de gemeente Katwijk gesubsidieerd, waardoor de energiescan voor u helemaal gratis is. Als u na de scan een verbetermaatregel toepast, ontvangt u van de gemeente nog eens € 250. Zo wordt energie besparen nog leuker!

Om aanspraak te maken op de subsidieregeling vanuit de gemeente Katwijk, dient u deze aan te vragen via de website van de gemeente met als bewijsstuk het rapport wat u van ons achteraf ontvangt. U krijgt dan van de gemeente de € 250 terug. Een link naar de website kunt u in de rapportage terugvinden.

Benieuwd wat u van het energiebespaarrapport kunt verwachten? Bekijk dan hier een voorbeeldrapportage.

Wilt u zich aanmelden voor deze energiescan en snel beginnen met energie besparen? Dat kan gemakkelijk door onderstaand uw gegevens in te vullen. U ontvangt na de aanmelding van ons een link om een afspraak te maken met onze adviseur. Maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u contact opnemen via 071 361 17 22.

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij sturen u dan een mail met een link naar ons online afspraken platform om zelf de energiescan in te plannen.

Vul a.u.b. hier uw voor- en achternaam in

Vul a.u.b. uw straat en huisnummer in

Vul a.u.b. uw postcode in

Vul a.u.b. uw woonplaats in

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Vul a.u.b. uw emailadres in

Vul hier a.u.b. de zaken in die u wilt bespreken met de adviseur