Zoeken

Nieuwbouw woon- en servicecentrum SassemBourg

In opdracht van Woonstichting Vooruitgang heeft bouAd de coördinatie verzorgd van de afbouwwerkzaamheden van de commerciële plint van het project nieuwbouw woon- en servicecentrum SassemBourg te Sassenheim.

Met de ontwikkeling van SassemBourg is een nieuwe invulling gegeven aan het concept huisvesting. SassemBourg is een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar men langer zelfstandig kan wonen en interactie met de buitenwereld behouden blijft. Er zijn verschillende appartementen in het gebouw gesitueerd, waaronder zorgappartementen, sociale huurwoningen en appartementen in de vrije sector. Op de begane grond in de centrale hal van het gebouw zijn de horecagelegenheden, het dienstencentrum en de welnessruimte. De centrale hal is te bereiken via een levendig buitenplein.

De eerste paal is geslagen in juni 2013. In juni 2015 hebben de eerste ondernemers de sleutel gekregen van hun huurpand in de commerciële plint. bouAd is van juli 2015 tot januari 2016 bij dit project betrokken om de afbouwwerkzaamheden van de commerciële plint te coördineren.

Meer informatie over het project is te vinden op www.SassemBourg.nl 

Projectgegevens: 
Opdrachtgever: Woonstichting Vooruitgang | Gebruikers: Divers | Plaats: Sassenheim | Periode van uitvoering: juli 2015 - januari 2016 | Ontwerp en afbeeldingen: Van Egmond Totaalarchitectuur | Dienstverlening: Coördinatie afbouwwerkzaamheden commerciële plint.