Zoeken

Realisatie nieuwe vestigingen Bakker van MaanenIn verschillende panden, in onder andere De Lier, Ypenburg en Leiden, zijn nieuwe vestigingen van Bakker van Maanen gerealiseerd. In opdracht van Bakker van Maanen heeft bouAd projectbegeleiding van deze realisaties verzorgd.

Met de voorbereidingen van realisaties is in december 2015 begonnen. bouAd heeft tijdens de voorbereidingsfase onder andere zorg gedragen voor het bouwkundige tekenwerk. Gedurende de overdacht, van de verhuurders van de panden aan Bakker van Maanen, heeft bouAd gezorgd voor de bouwkundige opname van de huidige stand van de panden. Tijdens de uitvoering is door bouAd gezorgd voor directievoering en bouwtoezicht.

De opleveringen van de gerealiseerde panden in De Lier, Ypenburg en Leiden hebben in april 2016 plaatsgevonden. Op de afbeelding is een deel van de gerealiseerde winkel in Leiden te zijn.

Projectgegevens: 
Opdrachtgever en gebruiker: Bakker van Maanen | Plaats: divers | Periode van uitvoering: december 2015 – april 2016 | Omvang: divers | Dienstverlening: projectbegeleiding, directievoering en bouwtoezicht, bouwkundig tekenwerk.