Beheer en Onderhoud

Als eigenaar van een woning, pand of object bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud hiervan. bouAd kan u hierbij ondersteunen door u op verschillende onderdelen te voorzien van benodigde informatie. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunt u erop vertrouwen dat bouAd in staat is om de juiste prioriteiten te stellen voor de (eventueel) te treffen maatregelen.

Onze adviseurs en inspecteurs leveren de volgende producten:

Conditiemeting NEN2767

Onze 0-meting geeft u een overzichtelijk beeld van het achterstallig onderhoud van de onderhoud behoevende elementen en de daarbij behorende kosten. Aan de hand van de bevindingen uit een visuele inspectie worden het rapport omgesteld.

(Duurzaam)meerjarenonderhoudsplan

Ons MJOP geeft u een overzichtelijk beeld van het benodigde grootonderhoud van de onderhoud behoevende elementen en de daarbij behorende kosten op zowel korte als lange termijn. Aan de hand van de bevindingen uit een visuele inspectie worden het rapport omgesteld. Indien u voor een DMOP kiest wordt er tevens gekeken naar een combinatie van natuurlijke vervangingsmomenten en mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Met het DMOP van bouAd kunt u subsidie aanvragen.

Bouwkundige keuring

Tijdens een bouwkundige keuring wordt de bouwkundige staat van een woning of pand uitvoerig onderzocht. Het gaat hierbij om een visuele inspectie. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijke rapportage.

Brandscan

Onze brandscan geeft u een overzichtelijk beeld van het achterstallig onderhoud van de onderhoud behoevende elementen en de daarbij behorende kosten rondom brandveiligheid. Aan de hand van de bevindingen uit een visuele inspectie worden het rapport omgesteld.

Meer info nodig over Beheer en Onderhoud?

Bel Mark 071 361 17 22 , stuur een mail of kom langs

Of laat een bericht achter